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Premier's Award for Agri-food Innovation - Kaley's Acres

3h ago
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The Premier’s Award for Agri-Food Innovation Excellence recognizes innovations that improve existing products, create jobs and drive economic growth. Premier’s Award 2014 Kaley’s Acres — Castleton (Northumberland County) These days, more and more nutrition-conscious consumers are reaching for kale. And what tastier way to enjoy it than in the form of chips? In 2009, Draupadi and Adrian Quinn converted 10 acres of former tobacco fields into kale production. The hardy crop has an exceptionally long growing season that extends right until December. The real magic however happens in the 5,000-square-foot on-farm processing facility. Here, the nutrient-packed leaves are transformed into five different flavours of raw, guilt-free snacks. Annual sales have sky rocketed, and the operation employs 15 seasonal and year-round workers. With demand strong and growing, the Quinns are now planning to open a 20,000-square-foot processing plant down the road that will process 20 tonnes of kale a week. Le Prix de la première ministre pour l'excellence en innovation agroalimentaire valorise les innovations qui améliorent des produits existants, créent des emplois et stimulent la croissance économique. Prix de la première ministre Kaley’s Acres — Castelton (comté de Northumberland) De nos jours, de plus en plus de consommateurs conscients de leur alimentation veulent consommer du chou vert. Et y a-t-il une manière plus savoureuse de le manger qu’en croustilles? En 2009, Draupadi et Adrian Quinn ont converti 10 acres d’anciens champs de tabac en production de chou vert. Cette culture rustique a une saison de croissance exceptionnellement longue qui s’étend jusqu’en décembre. La magie véritable survient cependant dans l’installation de transformation de 5 000 pieds carrés situés sur la ferme. Ici, les feuilles remplies d’éléments nutritifs sont transformées en cinq différentes saveurs de grignotines brutes à consommer sans culpabilité. Les ventes annuelles ont explosé, et l’exploitation emploie 15 travailleurs saisonniers et à l’année. Grâce à une demande forte et en croissance, les Quinn planifient maintenant d’ouvrir une usine de transformation de 20 000 pieds carrés un peu plus loin qui transformera 20 tonnes de chou vert par semaine.