marylin monroe

marylin monroe

Koleksioni i Marylin Monroe në ankand - Top Channel Albania - News - Lajme

1mo ago
SOURCE  

Description

Koleksion i madh në botë i relikeve të Marilyn Monroe do të shkojë drejt ankandit më 19 nëntor në Los Angelos, duke nxjerrë në shitje kostumet skenike nga filmat “Some Like It Hot” dhe “There's No Business Like Shoë Business”.