Message sent! Check your Phone

YLL DETI serial premiere ne TVKLAN nga e Hena, 9 dhjetor 17:15

2y ago
SOURCE  

Tags

Description

Jeta e disa familjeve e mbushur me sekrete! Dashuri, genjeshtra, xhelozi, zhgenjime familjare dhe emocione ne serialin me te ri qe te ben per vete! Deniz, nje vajze e re me enderra, vjen ne Ankara per studime ne mjekesi. Ajo jeton vetem me te emen, e cila prej vitesh I fsheh asaj nje sekret te madh familjar. Si do te pershtatet Deniz ne nje ambient te ri dhe mes miqsh, te cilet jane femije te disa te pasurve! Nje serial plot drame dhe romance!