Message sent! Check your Phone

most wanted

most wanted

W.A.R.I.S-Rembau Most Wanted (With Lyrics)

1y ago
SOURCE  

Description

I representin' this place Where people say murder is the case R.E.M.B.A.U The food gonna make your tongue blaze That forward hold your head high Be proud for where you came form and stay fly Dats what Im doin' Hobin Jang Hobin We ain't no trippin Jang Tahun dopan ado laie Pialo Malaysia kito pogang Lagu nogori berkumandang Semuo player masuk padang Tabik hormat tando monang Kito monang kito monang yo Haha, yeah Duo satu kocik bon Ompek satu sonyum lebar Teringek bilo poghah kerigek Nyabit rumput poie sawah Kojo macam nak mati tapi gaji kocik anak Itu urang dulu Tak macam budak-budak sekarang Susah sikit je Dah lari kampung tinggal bondang Dulu maso kocik-kocik cito-cito angkosawa Bilo bosa jadi rapper tukar dialek nogori sembilan Tak ponah terlinteh kek ati nak lupo'an daratan Sapo tak pueh hati, meh kito jumpo dopan-dopan [*] Being the most wanted Don't wake me up from my dream C.R.E.A.M Rembau Most Wanted yo To my boys in N-nine Who worked hard and strugglin' Rembau Most Wanted yo My brain works faster than computer Cuz Im the prime mover Entrepreneur yes I am We've been busy chasin' dollars Chillin' at Mui Fong with my homies yaw And if you keep talkin' shit others might listening bro Then gangin' up, just pick up your gear Listen dear I ain't messin' wit the coward I ain't messin' wit the fake gangstas All I know I keep my rap clean Being the most wanted Don't wake me up from my dream C.R.E.A.M Lembu ado tali takdo pon tak guno Tunggu hujan dah ghobeh Baru payung nak dibuko Kojo tak kuek tapi berangan nak hidup sonang Baik poie mampuih dari susah'an semuo urang Polik bona bilo pikir orang tuduh bukan-bukan Takpo tunggu den dah kayo jangan cubo nadah tangan Mintak pinjam duit apotah laie tandotangan Time tu takdo nak berbaik ekau boleh poie jalan Repeat [*] (2x) Paya kumbuh, where you at? Tigo Nenek, where you at? Tanah Datar, where you at? Batu Hampar, where you at? Where you at? Biduanda, where you at? Somo Lenggar, where you at? Solomak, where you at? Anak Mukal Anak Acheh, where you at? Mungkar, where you at? Anak Melako, where you at? Tigo Batu Rajo Beralam Penghulu Berluak Lembago berlingkungan Buapak beranak buah Anak buah duduk bersuku-suku Berapo suku eh? Duo boleh Repeat [*] (2x)