Message sent! Check your Phone

Staff Picks

Staff Picks

Dashuri dhe Ndëshkim (Aşk ve Ceza) së shpejti në KTV

3y ago
SOURCE  

Tags

Description

Dashuri dhe ndëshkim (Aşk ve Ceza) ... një rrëfim dashurie i ndërthurur me sfidat e kurthet e fatit do të vijë në ekranin e Kohavisionit nga 24 shtatori.