Message sent! Check your Phone

music

music

Alban Plovishti - Loj moj loj (Video - Tekst) *Regjistrim DpD

2y ago
SOURCE  

Description

Këndon: Alban Plovishti ©2013 "Loj moj loj" Publikues : Almus Music (p) 2013 Nuk lejohet publikimi i materialit pa lejen e mbajtësit të të drejtave të autorit. Të drejtat e publikimit ekskluziv në Youtube, i takojnë Almus Music. (p) 2013. Për më shumë na ndiqni në Facebook dhe Twitter : https://www.facebook.com/pages/Almus-Music/583893445004582 https://twitter.com/AlmusMusic Faqja zyrtare e Alban Plovishtit: https://www.facebook.com/pages/Alban-Plovishti-Faqja-Zyrtare/1382060452032833?fref=ts Të gjitha të drejtat i takojnë Alban Plovishti.