wayne rooney

wayne rooney

Pas një krosimi briliant nga WAYNE ROONEY dhe nje goditje briliante nga VAN PERSIE dhe në fund GOL. - Dyshja më e mire në botë: ROONEY & VAN PERSIE . (I.A)

8m ago
SOURCE  

Description

Pas një krosimi briliant nga WAYNE ROONEY dhe nje goditje briliante nga VAN PERSIE dhe në fund GOL. - Dyshja më e mire në botë: ROONEY & VAN PERSIE . (I.A)