the fun house

the fun house

Take a Tour INSIDE The Rainbow House in Notting Hill

1w ago
SOURCE  

Description

Welcome to the fun house! Designer transforms Notting Hill home into 'magical and liberating' rainbow space with a slide into the living room - but it'll set you back £15,000 a MONTH One of Britain's most fun homes, where you enter the living room through a slide, has been put on the rental market for £15,000 a month. The Rainbow House was a classical four-bedroom town home which was transformed into a bright and unique design. Its wacky layout is the work of the designer AB Rogers who, in 2009, was given the brief of converting a home into a 'magical and liberating' space where you can leave the outside world behind. The result is a four colour-coordinated floors, a central spiral staircase and a master bedroom which features a bed that rotates 360 degrees. But the most attention-grabbing feature is the home's slide, which links a bedroom and the open-plan kitchen/living room via a trap door. The Rainbow House, in west London's fashionable Portobello Road, has now been put up for rent for £3,500 a week. This works out at £15,000 per calendar month, which is 20 times the average rental cost in the UK. Max Slaught, letting agent at Domus Nova, described the The Rainbow House as a 'living artwork'. He said: 'It is a showcase of cool, contemporary design that completely defies the norms of a domestic interior environment. 'The steel slide that connects the master suite above to the sofa piazza in the living space below brings out the kid in all of us. 'In fact, the house itself is like a mechanical toy filled with movement. 'The master bed rotates 360 degrees, the slide offers a super-fast route between upstairs and down and the sofa's central section rises and falls like something from the pages of a storybook. 'Then there are the Richard Woods floors: a fantastical painted illustration of wooden boards. All I can say is, wow.' Take a Tour INSIDE The Rainbow House in Notting Hill Its wacky layout is the work of the designer AB Rogers who, in 2009, was given the brief of converting a home into a 'magical and liberating' space where you can leave the outside world behind.