original screenplay

original screenplay

"Let It Be" brings the very special movie, Academy Award winner - Dallas Buyer's Club! Inspired by true events, Ron Woodroof’s story of strength is told in "Dallas Buyers Club", directed by Jean-Marc Vallée from an original screenplay by Craig Borten &

20h ago
SOURCE  

Description

"Let It Be" brings the very special movie, Academy Award winner - Dallas Buyer's Club! Inspired by true events, Ron Woodroof’s story of strength is told in "Dallas Buyers Club", directed by Jean-Marc Vallée from an original screenplay by Craig Borten & Melisa Wallack. Spirit Award and Oscar winner Matthew McConaughey portrays the real-life character, whose self-interest is galvanized into something much more... Programi "Let It Be" sjell filmin e veçantë, të shpërblyer me çmime Oskar: Dallas Buyer's Club! Frymëzuar nga ngjarje të vërteta, tregimi i Ron Woodroof-it mbi fortësinë tregohet në Dallas Buyers Club, me regji të Jean Marc Vallée dhe skenar origjinal nga Craig Borten dhe Melisa Wallack. Aktori fitues i çmimit Spirit dhe çmimit Oskar, Matthew McConaughey portretizon kryepersonazhin, interesi personal i të cilit shndërrohet në diçka shumë më të madhe. #prifest #prishtina #friendship #letitbe